domingo, 20 de mayo de 2012

David, Com ha estat la ruta? Qui haveu anat?

El Bolu i jo havem quedat demà per a fer la Casella o el Molló completa. Per cert, supose que el cap de setmana que ve, ixiré en bici dissabte pel matí, xq per la nit vuic quedar per a eixir de festa. T'ho dic perquè me vas dir que a tu et ve millor el dissabte.

13 comentarios:

  1. Els xavals que jo vaig anar dissabte volen anar a Bicorp en cotxe i fer uns 100km,i me van dir d'anar. Però si vols q quedem i fem una ruteta prou asea que encara q la fem en prou temps fem un bon entrenament per mi bé.
    I buscam en el facebook i t'agrege al grup que per quedar es més fàcil per allí que he fet feina per a fer aquest comentari q no se q dir...

    ResponderEliminar
  2. Per mi lo de fer una ruteta per a entrenar el dissabte que ve perfecte. Anem parlant esta setmana x ací quina ruta fem i q diguen qui pot vindre ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. busca'm al facebook, fes l'esforç.

      Eliminar
    2. D'acord, quan puga et busque. Però ja te vaig dir que no el gaste casi i menys per a estes coses. Per a mi es més còmode açò ;)

      Eliminar
  3. Pot ser que al bolu li vinga bé vindre el dissabte també, depén de com tinga la faena. I el Paski, no sé res?

    ResponderEliminar
  4. @Alejandro, me ha comentado el Bolu que querías comprarte una bici nueva. Esta es la página web donde me compré mi bici, creo q te puede servir porque hay mucha variedad de marcas y estoy contento con el sevicio. Dale un vistazo. www.bikestocks.es

    ResponderEliminar
  5. jo dissabtes no puc perquè necessite currar en certes coses que entre setmana no puc fer. si a cas ixiria jo diumenge iauu

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ok, jo este cap de setmana en principi eixiré dissabte, xq com he quedat per la nit, no puc diumenge. A la pròxima ixim junts companyer! ;) jaja

      Eliminar
  6. @David, com quedem x ixir en bici el dissabte? Podriem quedar a les 8:30h a la porta del Kotki. Qui s'apunta?

    ResponderEliminar
  7. Millor a les 8 i així a la 1 en casa, que sinó fa massa calor, i jo ja tinc els braços pelats del sol. Ara mirare una ruteta que fer, pq si es improvisat després no fem casi res.

    ResponderEliminar
  8. Ok, a les 8 a la porta del Kotki. Mira una ruteta xula ;)

    ResponderEliminar
  9. Ieee, i les fotos del dissabte? puja-les i al facebook també, que aixi les veuen els altres i els entra ganes d'eixir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ok. Q tal?Jo este cap de setmana vaig un poc liat. Si ixc amb la bici, será diumenge ;)

      Eliminar